Prati nas

Beckhamovi stigli u Crnu Goru: Evo kakve su uslove zahtevali

Vesti

Beckhamovi stigli u Crnu Goru: Evo kakve su uslove zahtevali

Poznatoj porodici privatnost je na prvom mestu

Porodica Beckham nedavno je došla na odmor na Crnogorskom primorju. Oni se trenutno nalaze na Svetom Stefanu, a paparaci na sve načine pokušavaju da dođu do njih. Kao što se očekivali, oni su želeli da ostanu u strogoj tajnosti i van kamera, a ovo su samo neki od zahteva koji su imali pored toga.

“Da će moći da uživaju kao na pustom ostrvu bez paparaca i fanova bio je jedan od 28 uslova koje su Bekamovi tražili pre nego što su stigli na Sveti Stefan. Između ostalog na spisku su bili zahtevi vezani za položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihovih, specijalnu ishranu i vrstu vode koju porodično piju ali i protok kiseonika u njihovim apartmanima. Na usluzi sve vreme imaju vozača i obezbeđenje koje ih prati sa distance. Poged iz apartmana, zvučna izolacija i balkon takođe se nalaze na tom spisku. Viktorija je vrlo odmerena i slabo komunicira sa ljudima okolo, ista je kao što je viđamo na crvenim tepisima ozbiljna i ćutljiva dok je Dejvid opušten”, rekao je izvor za Blic.

“Oni su na korišćenje dobili dva deluxe apartmana i sve vreme im je na usluzi osoblje koje je samo za njih zaduženo. Svako od njih potpisao je ugovor o privatnosti ove porodice kako u javnost ne bi procurela nijedna informacija vezana za njihovo ponašanje tokom boravka u njihovom rizortu. Sobarice u njihove apartmane ulaze u tačno dogovoreno vreme i bez mobilnih telefona kako slučajno ne bi fotografisale u kakvom stanju Bekamovi ostave stvari i apartman iza sebe”, ističe izvor.

Kako se priča, čelnici luksuznog rizorta odabrali su najbolje radnike koji sve vreme brinu o porodici Bekam, a čije biografije su unapred poslate timu popularne porodice na uvid.


2 komentara

2 Comments

  1. lulu

    17. 07. 2018. at 22:33

    Sveti Stefan je inače poznat po diskreciji, tako da se to zna među poznatima. Tu nema ko nije bio a malo šta se zna u javnosti o tome. Zato su i puni non stop.

  2. Adora

    18. 07. 2018. at 10:11

    Cetiri godine se pregovaralo sa njima da dodju tamo i za dolazak im je uplacen milionskki iznos, PLACEM.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top