Victoria Beckham odustala od Spajsica zbog Elthona Johna

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Victoria Beckham, priznala je da je izgubila svaku želju za nastupanjem nakon što je prisustvovala koncertu Elton Johna u Las Vegasu.

Modna dizajnerka i bivša članica pop grupe Spice Girls našla se na naslovnoj strani novog broja Vogue Australia magazina, gde je priznala da je odustala od ponovog okupljanja grupe, nakon što je 2008. godine slušala Eltona kako peva i svira klavir na svom koncetu u Vegasu.

https://www.instagram.com/p/Bo8yWZ9Fkt9/?taken-by=victoriabeckham

„Oduvek sam želela da se bavim modom, tako da imam sreće što muzika nikada nije bila moja prava strast, dok ostalim devojkama jeste. Svi me pitaju da li idem sa njima na turneju kao i da sam ja ta koja stopira ponovo okupljanje grupe, ali za mene je uvek postojalo nešto drugo što sam želela da radim,“ rekla je ona.

Victoria kaže da se njena strast prema modi probudila još na samom početku njene muzičke karijere, 1990. kada je uživala da samo gleda i bude u kostimima koje je zajedno sa ostalim članicama grupe nosila, a ne da peva i igra. Nakon što se grupa raspala 2000. godine, planirano je ponovo okupljanje Spice devojaka i nova svetska turneja u 2007. i 2008. godini.

Tokom turneje u Sjedninjenim Državama, Victoria je posetila koncert Elton Johna i shvatila da ona jednostavno nema takvu strast prema nastupanju kao on. „Videla sam Eltona prošlog vikenda i priznala mu da sam zbog njega odustala od grupe.“ objašnjava Victoria.

Victoria je takodje priznala da se našla sa članicama grupe na ručku u februaru ove godine, ali da to nikako ne znači da će se ona vratiti.

„Jednostavno sam želela da vidim i čujem gde su i šta devojke rade sada, sve je otišlo predaleko i zajedno sa advokatom sam pokušala da suzbijem glasine koje su se izmakle kontroli,“ otkrila je.

https://www.instagram.com/p/Bo84cWvllvz/?taken-by=victoriabeckham

POSLEDNJE VESTI