Search
Close this search box.

Lady Gaga pravi svadbu vrednu 5 miliona dolara: ko su zvanice?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Samo par meseci nakon što je Lady Gaga objavila vest o veridbi sa Christian Carinom, izvor blizak paru tvrdi da planiraju skupoceno venčanje u Italiji na koje će biti pozvane najveće zvezde Holivuda!

Lady Gaga se vratila na velika vrata! Ne samo da je Gaga prva pevačica u istoriji koja je dobila nominaciju za SAG nagrade zbog uloge u filmu Zvezda je Rođena, već iima i velike šanse da osvoji još jedan Zlatni Globus i možda čak dobije nominaciju za Oskara!

Pored toga, tridesetdvogodišnja pevačica nedavno je najavila početak svoje dugo očekivane rezidencije u Vegasu, a polako je odala i sitne nagoveštaje da uskoro objavljuje novi pop album!

Fokusiram se na stvari u koje najviše verujem. Polako ispipavam neki novi teren sa podjednakom dozom nelagodnosti i uzbuđenja“ , objasnila je Gaga.

Međutim, pored karijere, čini se da preveliko uzbuđenje dolazi i u njen privatni život! Naime, pevačica i njen dvogodišnji partner Christian Carino planiraju skupoceno i luksuzno venčanje u Veneciji.

Obzirom na njeno italijansko poreklo ova odluka nije iznenadila pevačicine fanove. Kako je objasnio izvor blizak njoj, Gaga i Christian planiraju skupoceno venčanje na koje će biti pozvani neki od najpoznatijih imena Holivuda, a pretpostavlja se da će  koštati negde oko 5 miliona dolara.

Biće to venčanje decenije“, izjavio je izvor. „Gaga želi da bude ekstravagantno ali i vrlo sofisticirano i otmeno. Tema venčanja će biti stari holivudski glamur!“ 

Christian i Gaga planiraju da na velikoj ceremoniji u crkvi polože svoje zakletve i razmene identične ručno izrađene burme! Venčanicu koju Gaga navodno planira da nosi dizajnirala je lično Donatella Versace a čitava ceremonija kao i slavlje nakon toga neće puno iskakati iz italijanskog okvira tradicionalnog sklapanja braka.

Kako izvor dalje tvrdi, gosti će na jelovniku imati pet glavnih jela iz tradicionalne italijanske kuhinje kao i mnogo skupocenog šampanjca. Na spisku zvanica nalaze se imena mnogih Gaginih prijatelja i bivših poslovnih partnera agenta za talente, poput Johna Legenda Chrissy Teigen, Taylor Swift, Kate Hudson, Kellyja Osbourna, Stevie Wondera,  Justina Biebera, Miley Cyrus Harryja Stylsa. Na venčanju će takođe biti i Bradly Cooper sa kojim je Gaga igrala u filmu Zvezda je Rođena i koji je ujedno i režiser istog.

Pored dobre hrane i vina, zabava mora biti zagarantovana, a za to će se lično potruditi  Gagin dugogodišnji prijatelj Elton John, koji će biti glavni zabavljač gostiju na venčanju.

„Elton je uvek bio tu za Gagu i to što će nastupati na venčanju joj znači sve na svetu“ , objasnio je izvor.

Savim prirodno, Gaga takođe planira da peva na proslavi a razmišlja i da izvede duet sa Bradlyejem. „Sve Gagine želje se ostvaruju i ovo venčanje je ogromna proslava svega toga“ , završio je izvor.

POSLEDNJE VESTI