Search
Close this search box.

Voleo je ceo internet, ali sada je otkriveno da je zlostavljala devojke do samoubistva! Krah Chrissy Teigen pred očima javnosti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Chrissy Teigen godinama je gradila onlajn ličnost, predstavljajući se kao mlada, gotivna devojka, koja je tako slična svima nama, običnim ljudima, a opet poznata u visokim krugovima. Luckasta, šašava, najbolja drugarica svih nas, koja osuđuje i canceluje sve ono što ne valja u svetu. Ipak, malo se zaigrala, jer je zaboravila da je za neke loše stvari kriva upravo ona.

Chrissy je na Twitteru proglašena za „najvećeg licemera“, jer se bori protiv online zlostavljanja, a sama je jedna od zlostavljača.

Klupko je počelo da se odmotava kada je starleta Courtney Stodden na društvenim mrežama otkrila da joj je manekenka slala uvredljive poruke dok je još bila tinejdžerka. „Mrzim te, idi na spavanje. Zauvek“, napisala joj je Teigen javno, a onda joj se javila u inbox s još jezivijim komentarom: „Jedva čekam da umreš!“ Courtney je tada imala samo 11 godina.

Nakon što se ovo otkrilo, Chrissy je objavila blog u kome je probala da se izvini svim žrtvama svog online zlostavljanja – a bilo ih je mnogo: glumica Lindsay Lohan, bivša guvernerka Aljaske Sarah Palin, pevačice Mariah Carey i Avril Lavigne, starleta Farrah Abraham, kao i dizajner Michael Costello, koga je optužila za rasizam, zbog čega je ostao bez posla i pokušao samoubistvo.

Zbog nje je bez posla ostao i čuveni kuvar Alison Roman. Zbog intervjua, koji se njoj nije dopao, pre 13 miliona pratilaca nazvala ga je rasistom, a dan kasnije on je ostao bez posla.

U izvinjenu, objavljenu na sajtu Medium i instagramu, Chrissy je navela da je „svesna da je bila internet trol“ i da je bila „nezrela devojka koja je tražila pažnju.“ Uprkos tome, poslovni partneri joj otkazuju saradnju. Da li će uspeti da se opere od jezive prošlosti – ostaje da se vidi.

POSLEDNJE VESTI