Izletelo joj: Manekenka slučajno otkrila pol trećeg deteta

Foto: Instagram
Foto: Instagram Bivša manekenka Chrissy Teigen i muzičar John Legend za nekoliko meseci trebalo bi da postanu roditelji treći put.
Ona je nedavno saznala pol bebe i htela je da ga sakrije od javnosti još neko vreme – ali joj je izletelo na Instagramu. Chrissy je tokom javljanja uživo na svom Instagram profilu na kojem je prati preko 30 miliona ljudi iz svih krajeva sveta, otkrila je da nosi dečaka. Tako se ubrzo svetskim medijima proširila vest da će u porodicu Legenda, pored kćerke Lune i sina Mosesa stići još jedan muškarac.
Foto: Instagram
Chrissy je zapravo pratiocima pričala kako joj protiče trudnoća i naglasila da sve ide u dobrom smeru, uz naravno jake glavobolje, koje je rešila tretmanima botoksa. A onda joj je izletela rečenica: „On isto raste i dobro je i da je zapravo jako veliki dečko već sada’. Shvatila je šta je učinila, a po izrazu njenog lica nije joj baš bilo drago. Prekrila se po ustima i jasno dala do znanja da joj ovako nešto nije bilo u planu, ali već je bilo kasno jer video je u svega par sati pregledalo skoro dva miliona ljudi. Neki su poručili kako je ovo najbolje otkrivanje pola bebe ikad, dok su joj drugi čestitali na još jednom dečaku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI