George Clooney nije jedini: i ove zvezde su postali očevi prvi put posle 50-e

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Amal i George postali su roditelji blizanaca (foto: Wenn)

Juče je objavljena srećna vest da su George Clooney i njegova supruga Amal Clooney postali roditelji blizanaca, Elle i Alexandera.

Međutim, tokom godina, glumac je u više navrata govorio o mogućnosti da se jednog dana oženi i postane otac, dajući male šanse za to. „Ne očekujem da ću se ikada ponovo oženiti i dobiti decu“, rekao je 2008. godine tada 47-godišnji Clooney za britanski list Sunday People. „Nikada nisam kod kuće i svakoj ženi to dosadi. Da sam ja na njihovom mestu, ja nikada ne bih trpeo nekog kao što sam ja, i ni one to ne rade“, dodao je glumac.

George je u 56. godini prvi put postao otac (foto: Esquire)

Ali sve se promenilo kada je njegovo srce osvojila 17 godina mlađa advokatica za ljudska prava, sa kojom se venčao 2014. godine. Danas, u 56. godini, glumac je postao otac prvi put, ali nije jedini među poznatim ličnostima koji su u relativno poznim godinama otkrili čari roditeljstva.

Ovo su poznati muškarci koji su postali očevi prvi put posle 50. godine.

Hugh Grant

Hugh Grant (foto: Wenn)
Hugh Grant (foto: Wenn)

Zvezda filma Ustvari ljubav je imao 51 godinu kada se rodila njegova ćerka Tabitha, nakon kratkotrajne afere koju je Hugh imao sa Tinglan Hong. Očistvo se Grantu čini se vaoma dopalo, te je u vrlo kratkom roku dobio još troje dece – sina Johna, sa TV producentkinjom Annom Eberstein, i sina Felixa sa Hongovom, i to u razmaku od nekoliko meseci, kao i još jednu ćerku sa Ebesteinovom.

Bryan Adams

Bryan Adams (foto: Wenn)
Bryan Adams (foto: Wenn)

Kandaski pevač je imao 51 godinu kada je 2011. godine postao otac prvi put, ćerke Mirabelle Bunny koju je dobio u braku sa Aliciom Grimaldi. Dve godine kasnije rođena je druga ćeka para. Adams ne voli da govori o svom privatnom životu, te je za Telegraph 2015. godine o porodici samo kratko izjavio: „To nije ničija je**na stvar osim moja“.

Simon Cowell

Simon Cowell (foto: Screenshot)
Simon Cowell (foto: Screenshot)

Muzički producent decenijama je važio za zakletog neženju, ali je nakon rođenja sina Erica 2014. godine, u 54. postao pravi otac za primer. Priznao je da se bojao da će svoje pse voleti više od sina, ali je otkrio da je, čim je ugledao Erica, zapravo saznao šta je prava ljubav.

Jeff Goldblum

Jeff Goldbloom (foto: Facebook.com/goldblumofficial)
Jeff Goldblum (foto: Facebook.com/goldblumofficial)

Glumac je 2015. godine, u 62. postao otac prvi put, a pre dva meseca rodio se njegov drugi sin River Joe. Jeff je 2016. godine u časopisu Parade otkrio da ‘nikada nije razmišljao da će postati otac’, sve dok nije upoznao suprugu Emilie. „Nako što sam nju upoznao, bio sam uzbiđen sa se što pre venčamo i dobijemo decu“, priznao je glumac.

Steve Martin

Steve Martin (foto: Wenn)
Steve Martin (foto: Wenn)

Čuveni komičar je u 67. godini sa drugom suprugom, Anne Springfield, dobio ćerkicu čije ime par nije otkrio javnosti.

Chris Noth

Chris Noth (foto: Instagram/chrisnothofficial
Chris Noth (foto: Instagram/chrisnothofficial

Zvezda serije Seks i grad je imao 53 godine kada je njegova supruga Tara Lynn Wilson na svet donela sina Oriona. Chris je priznao da pre toga jednostavno nije bio spreman da postane otac, ali je na tu odluku uticalo i to što još uvek nije bio pronašao ženu svog života.

Elton John

Elton John (foto: Instagram/eltonjohn)
Elton John (foto: Instagram/eltonjohn)

Čuveni kantautor je u 63. godini postao otac prvi put, kada su na Božić 2010. godine on i njegov partner David Furnish dobili sina Zacharyja uz pomoć surogat majke. Dečakova kuma je Lady Gaga. Drugi sin para, Elijah, rođen je 2013, godine, a ponosni očevi izjavili su da je njihova porodica kompletirana na najdivniji i najsavršeniji mogući način.

POSLEDNJE VESTI