Ben Affleck besan na Jennifer zbog iznošenja detalja o njihovom razvodu

??????????????????????????????

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Supružnici i dalje žive pod istim krovom zbog troje dece koje zajedno imaju (foto: Wenn)

Činilo da su, iako rastavljeni, i dalje u prijateljskim odnosima, međutim Ben Afflek je bio „totalno zatečen“ nedavnim izjavama svoje supruge.

Jennifer Garner je u iskrenom intervjuu za Vanity Fair otkrila mnoge detalje iz njihovog braka i razloge za razvod. Ne samo da je priznala da je Ben imao aferu sa dadiljom, već je njega i okrivila za krah njihove romanse. Izvor blizak Oskarovcu kaže da je „Ben znao za intervju, ali da mu Jen nije nagovestila koliko će toga u njemu otkriti, te da je zbog njenih izjava bio totalno zatečen. Razgovarali su o tome šta bi mogla da kaže, ali ono što je izašlo ga je šokiralo“, priča izvor.

Benu se nimalo nije dopalo ono što je Jennifer rekla o njemu u nedavnom intervjuu (foto: AKM-GSI)

„Kako je Ben porekao da je imao aferu sa dadiljom, priznanje njegove supruge da se to dogodilo je njega veoma razbesnelo, jer je ispao gori nego što jeste“, rekao je izvor blizak Afflecku i dodao: „Jennifer je želela da ljudi prestanu da je sažaljevaju. Zato joj je prijalo da konačno otkrije parvu istinu i to kako se oseća kada je Ben u pitanju“.

Glumica je otkrila mnoge detalje braka i razvoda od Osarovca (foto: AKM-GSI)
Glumica je otkrila mnoge detalje braka i razvoda od Osarovca (foto: AKM-GSI)

Podsetimo, u intervjuu časopisu zvezda serija Alias je otkrila da dadilja Christine Ouzounian nije krivac za raspad 10-godišnjeg braka nje i Bena. „Rastavili smo se nekoliko meseci pre nego što sam čula glasine i dadilji“, priznaje Garnerova. „Ona nema nikakve veze sa razlazom. Ali njena loša procena? To svakako“, dodala je Jen na kraju.

POSLEDNJE VESTI