Search
Close this search box.

Ben Affleck i Jennifer Garner: Izlazak na večeru bez dece

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Prošlo je više od godinu dana otkako su Ben Affleck i Jennifer Garner objavili da se razvode, ali su tokom tog perioda nastavili da pokazuju da im je stalo jedno do drugog i da žele da nastave da podjednako učestvuju u životu njihovo troje dece.

Išli su na zajedničke odmore sa decom, Violet, Seraphinom i Samuelom i neretko izlaze na ručak ili večeru kao porodica. Ipak, Ben i Jenn su u četvrtak odlučili da provedu malo vremena zajedno, ali bez dece. Kako prenosi E! news, par je uživao u večeri u jednom restoranu u Santa Moniki, a izvor koji se našao na licu mesta kaže da su stigli zajedno oko 20 i 30, a da su objekat napustili nešto posle 22 časa. Drugi izvor dodaje da Ben i Jennifer često dolaze u taj restoran zajedno, obično rezervišu isti sto i uživaju u razgovoru uz čašu vina i laganu večeru. Ipak, još uvek samo kao prijatelji.

44-godišnja glumica je često u medijima govorila o odnosu koji ima sa bivšim suprugom i svojoj ‘modernoj porodici’. „Ben je snimao film Justice League u Londonu i ja sam pomilsila kako deca treba da vide kako to izgleda“, kaže Garnerova i dodaje: „On i ja smo sjajni prijatelji i želimo da sve radimo zajedno. Klinci i ja smo se sjano proveli, a on je napo**o radio i na kraju ipak imao vremena da nam se pridruži. Želim da oni vide da je među nama sve ok“.

POSLEDNJE VESTI