Ben Aflek progovorio o svojoj vezi sa J.Lo!

Sada kad je konačno pronašao svoj mir i sreću u braku sa glumicom Dženifer Garner, Ben Aflek je progovorio o svojoj vezi sa glumicom i pevačicom Dženifer Lopez. I mogu vam reći da nije baš pohvalno govorio o svojoj bivšoj ljubavi.

ben-aflek

Par se upoznao 2002. godine, i u toku svoje veze čuveni “Benifer” su bili praćeni u stopu. Takođe su snimili dva izrazito neuspešna filma “Gigli” i “Devojka iz Džersija” i jedan muzički spot. I onda su iznenada 2004. godine, pred samo venčanje, raskinuli. Evo šta danas o svemu tome kaže Ben:

“Više nisam mogao kontrolisati svoj život. Mislio sam da želim neke stvari koje uopšte nisam želeo. Izgubio sam se. Osećao sam se kao da se gušim, jadno i loše. Nije uopšte trebalo krenuti tim putem, niti dopustiti da se uvučem u taj medijski cirkus. Previše ljudi je verovalo da je istina sve što se piše o meni i to mi je nanelo štetu. Iz iskustva mogu reći da je to bilo loše za mene i moju karijeru. Zato sam uzeo pauzu, sklonio se neko vreme daleko od očiju javnosti i pustio da se stvari slegnu.”

Takođe lepotan je priznao da je danas konačno našao svoju sreću sa zgodnom glumicom Dženifer Garner i ćerkicama Violet i Serafinom i da mu je posao sad na drugom mestu.

izvor: tportal.hr

Povezane vesti

Back to Top