Beyonce i Jay-Z su snimili duet!

Bračni par Carter ima novi hit!

 

Bračni par Carter ima novi hit!

Velike zvezde poput Beyonce i njenog muža retko prave greške u koracima kada se radi o njihovoj muzičkoj karijeri, jer ne bi bile tu gde jesu. Zato je jedan od najpoznatijih bračnih parova na svetu odlučio da opet sarađuje i to na novom albumu hip-hop mogula Jay-Z-ja. Čekamo hit!

Tada mlada Beyonce i već afirmisani reper Jay-Z prvi put su zajedno sarađivali u pesmi Bonnie and Clyde pre tačno 11 godina. Pesma je postala planetarni hit, a njih dvoje su kasnije priznali da im je ta saradnja donela i ljubav, koja još uvek traje.

Njihov novi duet zove se Part II (On The Run)i između ostalog, govori o kritikama koje su primali na svoj račun, kada su prvi put javno izjavili da su u vezi. Reper je otkrio i neke stihove u kojima kaže da se devojka zaljubila u repera, koji joj ne garantuje sigurnost. Međutim, devojka ne odustaje od njega i on odlučuje da se sa njom bori protiv celog sveta zarad njihove ljubavi.

Jay-Z je tekst pesme objavio fanovima preko aplikacije Magna Carta. Nova pesma, kao i ceo album, izlaze 7. jula.

Da li će Part II ( On The Run) nadmašiti popularnost hita Bonnie and Clyde ili drugog još većeg hita ovog dua Crazy in Love?

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top