in

Bikovićeva nova devojka: Osećam neprijatnost kada me pitaju za brak

Javnost je nedavno saznala da je Miloš Biković u vezi sa prelepom manekenkom iz Valjeva, Barbarom Tatalović.

Ubrzo su krenule priče da je poznati par sve bliže oltaru. Posle govorkanja o venčanju zanosna brineta na Instagramu ovo poručuje.

“Nikada nisam mogla da poverujem u to da ću na reč “papir” osećati izuzetnu neprijatnost u predelu stomaka, a mama je, ipak, bila u pravu,” napisala je danas Barbara.

Barbara je jasno poručila da nije ljubitelj papira. Ovakva rečenica i nije iznenađenje imajući u vidu da je Barabara veoma mlada, ali i da je njena veza sa našim glumcem Milošem Bikovićem, takođe, “mlada i sveža”. Zabavljaju se njih dvoje tek nekoliko meseci.

Čim se saznalo za romansu uspešnog para, brzo su postali najzanimljiviji par na domaćoj javnoj sceni. Pratile su se tako i Bikovićeve bivše ljubavne priče.

Jedna od njegovih najdužih veza bila je ona glumicom Brankicom Sebastijanović, trajala je dve godine, a njihov raskid 2016. je mnoge iznenadio. Nakon ljubavi sa Brankciom počeo je romansu koleginicom iz Rusije Aglajom Tarasovom, sa kojom se prošle godine upoznao na snimanju filma “Led”.

Vest o raskidu sa lepom Ruskinjom usledila je nakon što se Aglaja nije pojavila na premijeri “Leda” u Beogradu, pre dva i po meseca. (Story)

Written by Tracara.com

Ekipa novinara sajta Tračara svakodnevno vredno radi, kako biste čitali najbolje vesti iz sveta poznatih i zabave.

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nataša Bekvalac sa bebom u javnosti: Od Luke ni traga ni glasa

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 24. maj 2018. godine