in

Bila u inostranstvu: Marija Šerifović 28 dana u karantinu


Ništa joj nije teško

S obzirom na to da je boravila van zemlje, Mariji Šerifović je, po povratku u Srbiju, određen karantin u trajanju od 28 dana.

Nedavna poseta Hrvatskoj lišila ju je slobode kretanja, ali pevačica se ne žali jer joj, kako ističe, saradnici pomažu oko svega.

„Na muci se poznaju junaci. Moji prijatelji i saradnici su veoma brižni, i idu mi u nabavke. Donose mi sve što poželim,“ ispričala je Marija za Hit Informer.

Ona je dodala da je cela ova situacija oko pandemije korona virusa i vanrednog stanja nije omela u želji da izgubi zacrtani broj kilograma.

„Nisam prekinula dijetu moje nutricionistkinje jer mi je želja da još smršam. Ne znam čemu tolika histerija oko hrane, vidim da ljudi samo o tome pričaju. Kada nismo previše aktivni, nema ni potrebe da previše jedemo. Ako vam je dosadno, gledajte filmove i serije,“ predložila je Šerifovićeva.

„Uživam sa svojim psom Hakom. Sada nadoknađujemo sve ono što smo propustili tokom godina. Protiv dosade se borim dobrim serijama i filmovima. Svima nam je cilj da sve ovo što kraće traje, a to je moguće samo ako budemo savesni i odgovorni.“