Biljana Tipsarević predstavila kolekciju marama

Biljana Tipsarević, supruga tenisera Janka Tipsarevića i modna dizajnerka, predstavila je kolekciju marama.
Kolekcija naglašava 10 savremenih modnih izgleda, dizajniranih tako da se mogu nositi tokom celog dana, od jutra do večeri, a Biljana ih je napravila u saradnji sa brendom Lenor. „Marama je vanvremenski modni dodatak. Kao neizbezan aksesoar ove sezone svaku odevnu kombinaciju moze oplemeniti i dati mu jednu “Shik” notu. Na reviji su se marame savrseno uklopile u “Emilie” kolekciju haljina za prolece/leto 2019 koja je ovom prilikom prikazana. Na pisti ste imali prilike da vidite haljine stilizovane sa marama na više različitih načina. Kolekcija sadrži 10 različitih modela kako u kroju, tako i u boji i printu, za večernje i svečane prilike tu su i marame sa ručnim radom. Neke od njih se mogu nositi oko vrata, zgloba, na glavi, a interestatne su i kao detalj na tašni. Kolekcija nosi naziv Blooming, inspirisana prolećem i svim lepim trenutcima koje ono donosi, a pre svega nežnim Lenor mirisima,“ izjavila je ona.

Ovo jedinstveno partnerstvo doprinelo je da se osećaj i „izgled“ celodnevne svežine ožive, inspirišući žene da izgledaju dobro i budu sigurne u bilo kom scenariju koji im dan može doneti. 

Biljana objašnjava kako je iz njenog ugla, ova saradnja sa vodećim brendom za negu tkanine Lenor sasvim prirodna: „Veoma sam srećna zbog saradnje sa globlalnim brendom Lenor , pre svega što ga prvatno koristim za sebe i svoju porodicu, i što se brend vezuje za modu. Kao nezan i neodovljiv miris , evocira razne uspomene i deo je naše svakodnevnice. Prvi put je kod nas napravljen modni performans na kom smo pored mode uživali u umetničkom plesu, posebnoj muzici, svetlosnim efektima, neodoljivim mirisima, a to sve propraćeno videom koji je prikazao jasnu inspiraciju i vodilju u kreativnom procesu nastanka kolekcije.“

Ovom jedinstvnom modnom performansu prisustvovale su mnoge poznate ličnosti kao što su Lena Kovačević, Maja Nikolić, Sofija Milošević, Milica Pavlović, Milica i Aleksa Perović i mnoga poznata imena iz modnog sveta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI