Bivšem Farmeru operisan tumor koji je zauzeo trećinu glave

(foto: Instagram/stefandespotovic88)

Stefanu Despotoviću Despotu, učesniku 7. sezone Farme, uspešno je operisan tumor na mozgu u jednoj banjalučkoj klinici, iako je ranije odbijao da se podvrgne operaciji, budući da je smatrao da može da se izleči određenim režimom ishrane.Bodibilder se, putem društvenih mreža, zahvalio svima onima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji, koju je pokrenula njegova devojka, pevačica Mirna Košanin, a koja je imala za cilj prikupljanje novca za operaciju.

“Operacija je bila rizična. Do pre dva dana je bilo kritično, nisam mogao da pomeram levu ruku i nogu. Ali, sportski duh je prevladao i rekao sam da je to smešno. Počeo sam da vežbam, doktori su iznenađeni kako se brzo oporavljam. Tumor je bio mnogo veći nego što sam očekivao, zauzeo je trećinu glave. Tako da je rupa prilično velika”, istakao je Despot, kako prenosi Kurir, a od ranije je poznato da je na razvoj ove bolesti uticalo korišćenje steroida.

“Došlo je do nekih pomeranja planova i povratka u Beograd. Doktor hoće da se uveri da je sve kako treba. Pošto je rupa velika, ostala je neka sukrvica, pa će danas da mi probuše malu rupu na glavi i da izvade tu krv. Onda ćemo da vidimo šta dalje”, završio je hrabo Stefan.

(foto: Instagram/stefandespotovic88)

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top