Search
Close this search box.

Bivši dečko uvredio Taylor Swift na njen rođendan

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/johnmayer)

Magiju, radost i uzbuđenje povodom proslave specijalnog dana u životu popularne pevačice Taylor Swift, obeležavanje njenog 27. rođendana, nažalost uspeo je da pokvari njen bivši dečko, pevač i gitarista John Mayer (39), sa kojim je bila u kraćoj vezi od novembra 2009. do februara 2010. godine.

On je na Twitteru ovaj dan nazvao najglupljim danom u godini aludirajući na njen rođendan, i tako javno uvredio pevačicu, a tvit je malo kasnije izbrisao. On je iskoristio ovo znajući da je njoj ovaj datum srećan broj, toliko da ga Swiftova iscrtava na svojoj ruci pred svaki koncert.

Uprkos ovom neprijatnom događaju, njene prijateljice Gigi Hadid, Karlie Kloss i Ruby Rose su joj na Instagramu i Twitteru ostavile predivne poruke pune ljubavi.

Gigi je ispod fotografije na kojoj su njih dve zagrljene u provodu napisala: „Srećan ti rođendan, T!! Svakog dana sam jako inspirisana time kakvu divnu prijateljicu imam!!! Volim te i slavim sa tobom.“

(foto: Instagram/gigihadid)

Ruby Rose je napisala na njenoj stranici sledeće: „Šta reći o ovoj neverovatnoj ženi? Srećan rođendan najdivnijem, najodanijem, prepunom ljubavi i najvelikodušnijem ljudskom biću koje sam ikada srela. Ti si predivan prijatelj i želim da ti ovo bude najdivniji dan. Zaslužuješ puno, puno, puno radosti danas, i zauvek, baš kao radost koju ti drugima pružaš. Poljubac.“

Pregršt divnih čestitki dobila je i od mnogobrojnih fanova na društvenim mrežama. U želji da iza sebe ostavi ovaj neprijatni događaj od strane bivšeg, i mi joj želimo srećan rođendan!

POSLEDNJE VESTI