Bivši telohranitelj o Kim Kardashian: Njen život je jedna velika laž

Bivši telohranitelj nije imao ništa lepo da kaže o Kim (foto: Facebook.com/MarkBeharActor)

Baš kao i njegov kolega pre izvesnog vremena, koji nije imao nimalo lepe reči za bivše supružnike Brad Pitta i Angelinu Jolie, i nekadašnji telohranitelj Kim Kardashian osuo je paljbu po rijaliti zvezdi.

Mark Behar je za magazin Now izjavio da je odnos između Kim i njenog supruga Kanye Westa zapravo samo ‘poslovni dogovor’ i da njihova ‘šoubiz bajka neće dugo potrajati, te da su zajedno samo zbog dece’. On dodaje i da je bio svedok žučne rasprave između supružnika na ovogodišnjoj dodeli VMA nagrada i da je uzrok svađe bilo Westovo flertovanje sa drugim ženama.

Behar iznosi oštre prozivke i na ostale ženske članove klana Kardashian, nazivajući ih ‘lešinarima’, najviše zbog toga kako su uništile sve muškarce sa kojima su bile, od Scotta Disicka, koji je sa Kourtney Kardashian bio devet godina u vezi da bi se kasnije prijavio na odvikavanje do alkohola i droge, preko Lamara Odoma, koji je od predoziranja umalo umro prošle godine do Roba Kardashiana, kog je gojaznost takođe koštala zdravlja. “One ih prime, kažu im da im prepuste svoje živote, ali čim im više nisu od koristi jednostavno ih odbace”, kaže bivši telohranitelj.

Ženski deo porodice Kardashian, Behar je nazvao ‘lešinarima’ (foto: Wenn)

Mlađe članice porodice, Kendall i Kylie, opisuje kao oštru konkurenciju starijim sestrama. “Kim i Kylie se stalno takmiče, u to nema sumnje. Kylie je svežija verzija Kim i nju sada svi žele. One se uvek međusobno upoređeju, a i sama Kim je svesna činjenice da je Kylie mlađa i trenutno poželjnija”, priča Behar.

Nakon devet godina snimanja rijalitija Keeping up with the Kardashians, Mark kaže da je porodica izgubila vezu sa realnošću. “Nijedan deo njihovog života nije stvaran. Sve je namešteno radi kamera, jer one tako zarađuju novac i sponzorske ugovore”.

Povezane vesti

Back to Top