Boban napustio VB!

Izbačen iz kuće VB
Izbačen iz kuće VB

 

Ove nedelje nominovani za izbacivanje iz kuće VB bili su Maja Volk, Dragutin Topić, Sindi, Boban, Milić, Maja Nikolić, Žarko, Aneta i Vendi, dok su pobedom u nedeljnom zadatku Ava, Soraja, Željko i Slavko stekli imunitet.

Publika je najmanje glasova dala LGBT aktivisti Bobanu Stojanoviću, tako da je on izbačen iz kuće na Košutnjaku. Tokom 3 nedelje boravka u kući, Boban je jedini sukobi imao sa Majom Nikolić, za koju kaže da mu je ponekad bilo žao.

“Maja je jedna brzopleta osoba koja često kaže nešto što ne misli, a vrlo retko misli. Meni je nje bilo nje žao. Juče je rekla da nije normalno jer sam gej. Uprkos svemu, shvatio sam da volim svoju porodicu. Maja ima decu i mislio sam da će se ona staviti u kožu moje majke. Pa nisam hteo ništa da joj kažem. Ona vapi da bude voljena”, rekao je Boban, a tokom 30 sekundi obraćanja ukućanima posebno se obratio Topu!

“Ćao ljudi, želim vam sve najbolje. Ja znam da se u svima vama krije jedna dobra osoba. Posebno bih hteo da se obratim Topu. Ti si jedna gromada od čoveka, sve najbolje.”

Inače, od sinoć je u kući VB na snazi novi nedeljni zadatak: Sulejman Veličanstveni. Slavko je Sulejman, Vendi je Mahidevran, dok je Maja Nikolić Hurem… U toku nedelje biće organizovana i ceremonija venčanja Hurem i Sulejmana, što je Maja Nikolić s oduševljenjem prihvatila!

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top