Boban napustio VB!

Izbačen iz kuće VB
Izbačen iz kuće VB   Ove nedelje nominovani za izbacivanje iz kuće VB bili su Maja Volk, Dragutin Topić, Sindi, Boban, Milić, Maja Nikolić, Žarko, Aneta i Vendi, dok su pobedom u nedeljnom zadatku Ava, Soraja, Željko i Slavko stekli imunitet.
Publika je najmanje glasova dala LGBT aktivisti Bobanu Stojanoviću, tako da je on izbačen iz kuće na Košutnjaku. Tokom 3 nedelje boravka u kući, Boban je jedini sukobi imao sa Majom Nikolić, za koju kaže da mu je ponekad bilo žao. „Maja je jedna brzopleta osoba koja često kaže nešto što ne misli, a vrlo retko misli. Meni je nje bilo nje žao. Juče je rekla da nije normalno jer sam gej. Uprkos svemu, shvatio sam da volim svoju porodicu. Maja ima decu i mislio sam da će se ona staviti u kožu moje majke. Pa nisam hteo ništa da joj kažem. Ona vapi da bude voljena“, rekao je Boban, a tokom 30 sekundi obraćanja ukućanima posebno se obratio Topu! „Ćao ljudi, želim vam sve najbolje. Ja znam da se u svima vama krije jedna dobra osoba. Posebno bih hteo da se obratim Topu. Ti si jedna gromada od čoveka, sve najbolje.“ Inače, od sinoć je u kući VB na snazi novi nedeljni zadatak: Sulejman Veličanstveni. Slavko je Sulejman, Vendi je Mahidevran, dok je Maja Nikolić Hurem… U toku nedelje biće organizovana i ceremonija venčanja Hurem i Sulejmana, što je Maja Nikolić s oduševljenjem prihvatila!
Redakcija Tracara.com

15 Responses

  1. Kako je sve namesteno,sve normalne izbacuju.Sledeca je Maja Volk ili Top.

  2. Ne moze biti normalan ako je derpe i tacka. Kakav god da je nije normalan..fuj

  3. @Jovana leci se….A ne verujem da ce Top ispasti uskoro sta vise mislim da pobedjuje i nadam se da ce Maja Volk biti barem u finalu jer je divna zena.

  4. @jovana I oni su ljudi! Nisu cudovista! Moj najbolji drug je biseksual, ajooj pa sta? Hocete ga prebiti?

  5. @Jovana: Ti si sada mnogo pametna, jel? Tebi i tebi slicnima treba lecenje, a ne njemu. Nzm. ni sama vise koliko sam puta rekla da imam par gay prijatelja, jedan od njih mi je najbolji. Sve divni ljudi. I, zato, aman, ostavite ih vise!!!

  6. Trebala je da ispadne Sindi jer je grozna i više nema smisla da ostaje ako budu izbacivali dobre ljude koji se ne sramote Sindi će doći do finala!!!!!

  7. Covek koji mi je razbio sve predrasude! Pun ljubavi,divan,covek sa razumevanjem…takvi trebaju svi da budu…Bravo Bobane sto si im dao primer!

  8. izrazito sam protiv te populacije,ali je boban stvarno bio na mjestu i zato ga u neku ruku postujem…

  9. @Jovana Sram te bilo! Homofobi kao ti treba da se lece od homofobije, vec jednom! Ti nisi normalna… :/ Ljudi ne smeju da se dele na taj nacin. Strasno, kuda ide ovaj svet od ovolike mrznje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI