Prati nas

Extra

LGBT aktivisti žestoko odbrusili Karleuši

(foto: Instagram/karleusastar)

(foto: Instagram/karleusastar)

Iako je godinama unazad podržavala održavanje Parade ponosa, ove godine je Jelena Karleuša bila najglasniji kritičar iste, nazvavši ovaj skup ‘tužnim pokušajem Prajda sa šačicom ljudi’, i to samo zato što je na ovom događaju umesto nje pozvana da nastupi Nataša Bekvalac.

“Nije u redu da JK potcenjuje naš skup”, izjavio je za Kurir organizator Prajda Boban Stojanović. “Ne znam zašto potcenjuje i Natašu Bekvalac, ona je super odradila svoj posao. Bitno je da napomenemo i da je Karleuša bila pozvana, ali ona nikada nije odgovorila na naš poziv. Takođe, nije istina da nas Nataša nije nikad javno podržala.”

“Mi smo s Karleušom kontaktirali pre mesec dana, preko njenog PR-a Zorana. Imali smo u planu da napravimo poseban program koji bi se zvao Intimno veče sa JK, gde bismo je intervjuisali u nekom javnom prostoru. Ipak, nismo dobili odgovor niti bilo kakvu povratnu informaciju. Bilo joj je ponuđeno da šeta sa nama, ali ni to se nije desilo. Ne znam zašto je toliko ljuta”, dodao je Boban za Blic.

Jelena je putem Twittera demantovala ove izjave.

jelena karleusa 1

Međutim, na JK se negativno osvrnuo i drugi istaknuti gej aktivista Predrag Azdejković, kome je zasmetao Karleušin stav povodom ovogodišnje parade.

predrag azdejkovic

7 komentara

7 Comments

 1. breath of fresh air

  20. 09. 2016. at 11:19

  Moze Karleusa da se prezentira kao Bog zna kako samouvereno stvorenje, “svesno” svojih “kvaliteta”, ali ta zena je toliko iskompleksirana da to nije normalno.

 2. pukla

  20. 09. 2016. at 11:26

  nije istina da Natasa Bekvalac nije podrzavala LGBT.jednom davno sam je video u gay clubu u novom sadu,Jelena je u to vreme jahala Sasu Popovoca u Grandu..tako da Jeco pokri se usima i cuti.
  ps.i bolje bi joj bilo da se posveti malo karijeri posto joj ocigledno u probelmu

 3. tanja

  20. 09. 2016. at 12:20

  Natasu si videla u gej klubu jer je to jedino mesto gde je mogla da izadje sa svojim tadasnjim “deckom” koji je ozenjen i ima troje dece ;) Karleusa je u Areni pre 6 godina imala “paradu” u Areni sa sve zastavama duginih boja ;)

 4. Lolita

  20. 09. 2016. at 12:51

  Šta ja kažem? Kažem da su obe dno kao i ovi što su se šetkali….

 5. Daisy Duvall

  20. 09. 2016. at 13:45

  tako je i poludela kad su zvali malu raznatovicku a ne nju da nosi HM Balmain kolekciju.
  u ostalom, ako je nisu zvali, nije kriva natasa, nije bilo potrebno da je napada

 6. ana

  20. 09. 2016. at 15:54

  Brisete komentare???!! cccccc

 7. Marko

  20. 09. 2016. at 20:44

  Pravo pitanje je: Da li bi ta ista Karleuša ikada bilo koga podržala da joj to ne donosi medijsku pažnju? Prošle godine isto nije mogla da dođe na paradu a samo posle 5 dana došla da podrži koleginicu na koncertu (D.Mirković). Lepo je to ali je i licemerno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top