LGBT aktivisti žestoko odbrusili Karleuši

(foto: Instagram/karleusastar)

Iako je godinama unazad podržavala održavanje Parade ponosa, ove godine je Jelena Karleuša bila najglasniji kritičar iste, nazvavši ovaj skup ‘tužnim pokušajem Prajda sa šačicom ljudi’, i to samo zato što je na ovom događaju umesto nje pozvana da nastupi Nataša Bekvalac.

„Nije u redu da JK potcenjuje naš skup“, izjavio je za Kurir organizator Prajda Boban Stojanović. „Ne znam zašto potcenjuje i Natašu Bekvalac, ona je super odradila svoj posao. Bitno je da napomenemo i da je Karleuša bila pozvana, ali ona nikada nije odgovorila na naš poziv. Takođe, nije istina da nas Nataša nije nikad javno podržala.“

„Mi smo s Karleušom kontaktirali pre mesec dana, preko njenog PR-a Zorana. Imali smo u planu da napravimo poseban program koji bi se zvao Intimno veče sa JK, gde bismo je intervjuisali u nekom javnom prostoru. Ipak, nismo dobili odgovor niti bilo kakvu povratnu informaciju. Bilo joj je ponuđeno da šeta sa nama, ali ni to se nije desilo. Ne znam zašto je toliko ljuta“, dodao je Boban za Blic.

Jelena je putem Twittera demantovala ove izjave.

Međutim, na JK se negativno osvrnuo i drugi istaknuti gej aktivista Predrag Azdejković, kome je zasmetao Karleušin stav povodom ovogodišnje parade.

POSLEDNJE VESTI