Search
Close this search box.

Boban Rajović posetio decu bez roditeljskog staranja

Stigli paketići

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Stigli paketići

Pevač Boban Rajović odlučio je da ulepša Božićne praznike najmlađima. Zajedno sa svojim timom, paketiće s igračkama, slatkišima i voćem odneo je u prihvatilište za decu bez roditelja u Beogradu.

„Drago mi je da sam danas tu sa ovom preslatkom decom i što sam im bar malo ulepšao Božićne praznike. Mislim da se svi u ovo vreme kad se najviše troši na neke nebitne materijalne stvari trebamo malo zaustaviti i pružiti koliko-toliko onima koji ne traže ništa specijalno već osnovno za život. Ovo je tek početak i obećao sam im da ću uskoro ponovno doći da se družimo malo duže,“ rekao je Rajović.

Mališani su bili raspoloženi za druženje

Dečica su Rajoviću uručila priznanje, zahvalnicu i čestitku kao znak pažnje, a iako s velikom tremom, na njegovu molbu, zapevali su hitove Usne boje vina i Interventna.

Jedan od glavnih problema je i što se broj dece u prihvatilištu neprestano menja pa se nekada zna dogoditi da se u njemu nalazi više dece nego li kreveta. Radnice kažu kako se nadaju da će uskoro od grada Beograda dobiti veći prostor kako bi svoj deci mogli da pruže adekvatne uslove te dodaju da za sada imaju određenu pomoć od gradske uprave što se tiče hrane, ali ono čega uvek nedostaje je upravo voće, obuća i odeća.

Boban 5

POSLEDNJE VESTI