Bojana Novaković o svojoj tetovaži, saradnji sa Mel Gibsonom…

Srpska glumica Bojana Novaković koja živi i radi u Australiji došla je u žižu javnosti kad se u najnovijem filmu “The Edge of Darkness” pojavila u epizodnoj ulozi. Bojana u ovom filmu radi sa jednim od najvećih glumaca današnjice Mel Gibsonom, koji u ovom filmu tumači njenog oca.

Evo šta Bojana kaže o saradnji sa holivudskim glumcem:

“Svi me pitaju kako je bilo raditi s Gibsonom. Divno, pošto je on ozbiljan koliko i neko dete. Stalno se šalio, pričao viceve. Tako smo, recimo, jednog trenutka umirali od smeha, a u sledećem me je držao u naručju dok smo snimali scenu u kojoj njegova filmska ćerka umire.”

bojana novakovic

Ova 27-godišnja glumica odselila se s roditeljima u Australiju kada joj je bilo samo sedam godina, a prvu ulogu dobila je kao 12-godišnja devojčica. Od tada se pojavila u mnogobrojnim serijama i filmovima, a sada je na redu pohod na Holivud, jer su joj vrata A filmske produkcije otvorena posle ove role pored Mel Gibsona.

bojana

Na premijeri filma “The Edge of Darkness” Bojana se pojavila u prelepoj žutoj haljini, ali ono što je novinarima zapalo za oko je neobična tetovaža na Bojaninoj ruci na kojoj na ćirilici piše “Daleko od mora”. Poslušajte šta Bojana kaže o tetovaži, svojoj zemlji i još nekim stvarima…

Hvala Ireni Vidulović na ovom videu.

izvor: pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top