Boki 13 – Azisova kopija!

Može Boki 13 na sva usta da priča kako on nije kopija mnogo popularnije bugarskog tranvestita Azisa, kada fakti ne idu u njegovu korist. Najveća bugarska zvezda je, po svemu sudeći, uzor svim jesam gay-nisam gay muškarcima koji vole da se oblače kao devojčice. Em što je Azis prvi na Balkanu koji je shvatio da pošto ne može da pobedi silikonske lepotice, mora da im se pridruži, em što je karijeru započeo mnogo pre Bokija.

Budući da bugarski pevači uživaju veliku popularnost u Makedoniji, evidentno je da je stariji kolega imao veliki uticaj na Jovanovskog. Primenivši oprobani recept, koji se pokaza veoma uspešnim u susednoj zemlji, Boki je odlučio da svoje mesto na estradnom nebu pridobije svojom “transseksualnošću”. I tako je počeo da se oblači kao žena, šminka, nosi visoke potpetice, lansira gay skandale…

Da je ova cela priča argumentovana, potvrđuju slike koje su pred vama. Pre par dana, Boki se pojavio u ulozi manekena/manekenke na jednoj modnoj reviji. Tri godine pre njega to je uradio i Azis. Čak su i haljine slične, iako je jedan nosio crnu, drugi belu. Još jedna sličnost dva najpoznatija balkanska transvestita su i uši Mikija Mausa (ili Mini Maus), koje obojica nose u svojim spotovima, Boki 13 u spotu “Otvori se”, Azis u spotu “Bivši”.

Kad je bal, nek’ je bal tranvestita! :)

Povezane vesti

Back to Top