in

Boki 13 piše knjigu!


Boki 13 odlučio je da uplovi u spisateljske vode. Kurpulentni Makedonca plave kose latiće se pera s namerom da razotkrije sjaj i bedu balkanskog džet seta.

„U mojoj autobiografiji biće: mnogo seksa, mnogo ljubavi, isto toliko mržnje, ljudske pakosti, intrige, borbe za opstanak, usponi i padovi, dugovi, neprospavane noći, lažni prijatelji, pravi prijatelji, pogrešne ljubavi, prave ljubavi, shopping, kultura i šatro kultura Balkana… Biće to pravi bestseler i odličan scenario za Holivud! Sada vam to možda zvuči neverovatno, ali biće istinito! Koliko god me sada satanizovali, osuđivali, osporavali… moj lik i delo ostaviće jedan veliki trag na ovom Balkanu… Neko to razume i poštuje već sada (a ima ih u velikom broju), a neko će to razumeti kasnije… Al ja sam stara čekalica i postojaću sve dok ne ispunim svoju životnu misiju… Mi smo svi jednaki pred Bogom, jer je on taj koji je stvorio sve ljudske razlike i da je jedina ljudska podela na dobre i loše. Druga podela ne postoji i nikada neće postojati u mom mozgu!“, poručio je Boki 13 outem svog ličnog profila na Facebooku.

Bojanova knjiga razlikovaće se od svih prethodnih sa estradnom tematikom po tome što će on pisati o javnim ličnostima bez korišćenja pseudonima – napisaće njihova prava imena i prezimena.

„Otkriću mnoge javne ličnosti, punim imenom i prezimenom. Sve ću raskrinkati! Ne bojim se nikog i ničeg, a oni koji se boje očekujem već od danas da počnu da me zovu i da mi prete. Ljubim sve čitaoce Scandal.rs, i naravno, sve hejtere i očekujem ih u velikom broju u komentarima. Uživam dok čitam vaše komentare i smejem se na vaše gluposti!“, rekao je Boki za Scandal.rs.