in

Boki 13: Seka je skinula stajling Esme Redžepove!

I dok je neko vreme izlazio čak i kada otvorimo vrata frižidera, Boki 13 se pre par nedelja povukao u ilegalu. Sada je ipak rešio da prekine ćutanje, poruči kome šta ima i ponovo se vrati u ilegalu do jeseni, pošto je 13.oktobra ponovo zakazao koncert u Beogradskoj areni!

Šta bi sa tvojim koncertom u Areni?
Nismo imali para.

Ti nisi imao para?!
City records i ja nismo obezbedili finansije, pa sam i ja počeo u medijima da pričam kako je to do tehničkih razloga, a to nema veze sa vezom. Evo, tebi ekskluzivno otkrivam da je Arena zakazana i plaćena za 13. oktobar.

Kako zamišljaš da napuniš Arenu? To nisu mnogi uspeli da urade.
Prepuniću je! Pola ljudi će doći zato što me mrzi, a pola jer me voli. Na početku će svi da viču: ‘Mrš, pederu’, a na kraju će svi da aplaudiraju. E, to je moja moć!

Planiraš li da podeliš karte?
Podeliću. Što da ne podelim? Pola ću da prodam, pola da podelim, kao i svi što rade!

Seka je prestala da pljuje Karleušu i tebe. Sada ćuti i ne komentariše. Na ignoru ste?
Verovatno su tako odlučili neki koji se savetuju. Ona nije inteligentna i nema rečnik. U njenim TV izlaganjima nije zanimljiva. Potrudiću se da stupim u kontakt sa njom da uradimo neki intervju i obećavam da ću izvući maksimum od nje.

Misliš da bi mogao da se družiš sa njom privatno?
Imam puno prijatelja koji su prostodušni i neobrazovani, tako da ako je ona takva, što da ne.

Kako ti se sviđa njen novi stajling sa turbanom na glavi?
Misliš onaj Esma Redžepova stajling? Ako je to u modi, to je onda super.

Ali to je hit u svetu…
Hit u svetu to? Afrika nije zemlja koja diktira modu. Meni je slatka, Seka mi izgleda kao Esmina ćerka, a ja Esmu volim. E, pa Redžepova ima oko 100 turbana, pa ako joj zatreba neki, ona će joj sigurno dati.

Izvor: Alo.rs