in

Boki 13 tuži Maju za 200.000 evra!


Sem tužilaštva, koje je najavilo pokretanje postupka protiv Maje Nikolić i Miloša Bojanića, a sve zbog njihovih antisemitskih izjava i Boki 13 odlučio je da pred sudom zatraži pravdu!

„Gospođa kratkonoga, teletabis ili kako god, moraće da plati za duševni bol koji mi je pričilila u rijalitiju. Ona u onoj pesmi nema šta nije rekla. Ja sam je lepo saslušao, e sad će za sve te izrečene gluposti morati da snosi posledice. Pričao sam sa mojim timom advokata i svota koji potražujem je 200.000 evra! Nanela je duševni bol i mojoj porodici i prijateljima, a to košta“, kategoričan je Jovanovski, koji se osvrnuo i na prijateljstvo Miloša i Maje.

„Znate kako kažu, budale se privlače, a to je u ovom slučaju sto odsto tačno. Gospođa Bojanić je pokušala da nervira sve redom, ali videli ste kako je prošao kada se meni zamerio. Pokupio stvari, zakleo se u mrtvu majku i izašao sa „Dvora“. Šta da kažem o čoveku koji se kune u tako nešto sveto pa slaže. Pitali su me zašto gospođa Bojanić. Pa kako da nazovem osobu koja non – stop tračari, farba se u onu bapsku boju , svađa se a i brate, liči na babu“, završava u svom stilu Boki 13!

Izvor: Alo.rs