Prati nas

Extra

Boki 13 vlasnik nove makedonske TV, Tijana Dapčević dobila emisiju

Nije promenio samo imidž, već i ponašanje, ali i karijeru 1TV

Boki 13 provlačio se kroz medijsko nebo Srbije pre nekoliko godina, kada je postao deo srpskog rijaliti miljea. Makedonski šoumen javnosti se tada predstavio sa dugom, plavom kosom, noseći haljine i štikle, ali taj imidž sada je iza njega, kao i njegova karijera.

No, u životu Bojana Jovanovskog sve se promenilo proteklih godina, od zanimanja do imidža. Njegova firma BMJ Media group je osnovala televiziju koja nosi naziv 1TV, a koja je svečano otvorena presecanjem lente krajem prošle nedelje.

Njegova televizija dobila je nacionalnu frekvenciju 1TV

Kako se navodi na zvaničnom sajtu ove TV, ona će nuditi bogat informativno-zabavni program, emisije o ekonomiji, šou biznisu, sportu, ali i kvalitetne domaće i strane serije.

Boki 13 na otvaranju televizije pojavio se potpuno neprepoznatljiv. Ima 20 kilograma manje nego kada smo ga poslednji put videli, nosi odelo i kratku kosu, a lice mu je prilično zategnuto. Možda je od svega, ipak, najveće iznenađenje činjenica da je upravo on otvorio televiziju.

Na otvaranju televizije pevala je Tijana Dapčević, koja vodi jednu emisiju 1TV

Inače, na 1TV svoju emisiju dobila je i Tijana Dapčević, koja je u promotivnom videu na YouTubu objasnila da je pre izvesnog vremena dobila poziv da napravi “sopstveni šou program”, koji je prihvatila.

2 komentara

2 Comments

 1. lulu

  08. 04. 2018. at 06:22

  Normalno. Kad sam videla s kim se druži i poznaje kako u Makednoniji tako i van nje, od političara do Donatele Versace koja ga obožava, e onda mi je ovo sasvim normalna stvar. Čestitam.

 2. Ana

  08. 04. 2018. at 08:31

  Boki 13 i Donatela Versaće se druže?
  U kojoj to planetarnoj dimenziji?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top