Bora napušta Pinkove zvezde: Željko Joksimović novi član žirija

Stigla zamena! (foto: kurir)
Stigla zamena! (foto: kurir)

Rok pevač Bora Đorđević zbog zdravstvenih problema sprečen je da u narednom periodu nastavi sa snimanjem popularnog muzičkog showa Pinkove zvezde, a njegovo mesto u žiriju zauzeće pevač Željko Joksimović.

Čelni ljudi iz produkcije Pinkovih zvezda potvrdili su ovu infomaciju.

“Želja produkcije je bila da novi član žirija bude Željko Joksimović koji će svojim izvanrednim iskustvom i popularnošću doprineti kvalitetu naseg šou programa. Željko je bez reči prihvatio ovaj angažman i mi mu se na tome zahvaljujemo”, navedeno je u saopštenju za javnost.

Pevač i muzičar Željko Joksimović ističe da je u ovom trenutku najvažnije da se frontmen Riblje čorbe što pre oporavi .

“Bora je moj veliki prijatelj sa kojim sam podelio neke od najlepših trenutka u životu. Bio je i gost na mom koncertu u Skoplju ove godine, a to se ne zaboravlja. Pink je kuća sa kojom sarađujem od samog pocetka svoje karijere i drago mi je što mogu da pomognem da se šou nesmetano nastavi, jer bi to svako sa zadovoljstvom učinio. Članovi zirija su moji prijatelji koji odlično rade svoj posao i ostaje samo da zajedničkim snagama izaberemo najbolje, dok Bora ne ozdravi, a to će nadam se biti što pre”, izjavio je Joksimovic.

Popularnog pevača ove nedelje očekuju prva snimanja najpopularnijeg show programa za talente u regionu.

Povezane vesti