Search
Close this search box.

Bridget Jones se vratila: Prve fotografije sa snimanja trećeg nastavka filma

Svi se raduju što će ponovo gledati Renee kao Bridget Jones (foto: Wenn)

Otkada je najavljeno snimanje novog nastavka komedije o avanturama luckaste, britanske novinarke, mnogi su sa nestrpljenjem, ali i strahom očekivali kako će se Renee Zellweger ponovo snaći u ulozi Bridget Jones.

Sprena za kišno poslepodne u Londonu (foto: Wenn)

Posle 14 godina od premijere prvog dela, Oskarovka je opet u ulozi koja joj je donela svetsku slavu i već stižu i prve fotografije sa seta. 46-ogodišnja Renee je trenutno u Londonu gde sa Patricom Dempseyem snima Bridget Jone’s baby, kako je i naziv trećeg dela. Obučena u farmerke i kariranu košulju ispod koje se nazirao trudnički stomak, glumica je delovala spremna za kišovito londonsko vreme, i pored para gumenih čizama, tu je bio i obavezni kišobran.

Bridget u šetnji sa prijateljicom Shazzom, a ispod košulje se nazire trudnički stomak (foto: Wenn)

Uz Bridget je bila i njena verna prijateljica Shazza, koju glumi Sally Phillips. Kako je Jonesova postala porodična žena, u parku je pored troje glumaca bilo i nekoliko dece koja su se igrala i uživala u pikniku.

Pored prijateljice i novog dečka tu je još i nekoliko dece (foto: Wenn)

Renee se za ulogu u prva dva nastavka ugojila 15 kilograma, ali nema sumnje da će ovog puta dodatne kilograme uspeti da nadomesti lažnim trudničkim stomakom. Pored nje, u filmu će se pojaviti i Colin Firth kao Marc Darcy, međutim čuvene scene tuča između njega i Daniela Cleavera nećemo gledati ovog puta jer Hugh Granta nema u trećem delu.

U trećem delu glumi i Patric Dempsey (foto: Wenn)

Prošle nedelje je Patric Dempsey, koji će u filmu najverovatnije glumiti novog Bridgetinog dečka, povodom početka snimanja izjavio: „Divno je raditi u Engleskoj. Renee i Colin su divni i zaista mi se dopada ovde“.

Nove avanture vickaste novinarke stižu u bioskope za manje od godinu dana (foto: 1zoom.net)

U prvom i drugom delu Bridget je imala turbulentne veze sa Marcom i Danielom, ali je ipak na kraju izabrala avokata za ljudska prava sa kojim je delovala tako srećno. Premijera trećeg nastavka je zakazana za 16. septembar naredne godine kada ćemo imati prilike da vidimo šta su to četrdeste donele luckastoj novinarki koja se neprestano borila sa viškom kilograma i večitim pitanjem mnogih slobodih devojaka – koje gaćice obući za izlazak u grad – čipkaste tange ili duboke gaće?

POSLEDNJE VESTI