Britanski Mirror o Roksandi Ilinčić i njenoj odeći za kraljeve i elitu

(foto: Mirror.co.uk)
(foto: FilmMagic)

Baš kao što i mi volimo da čitamo vesti o inostranim zvezdama, čiji nam životi u nekim dalekim zemljama deluju mnogo egzotičnije i zanimljivije nego dogodovštine naših poznatih ličnosti, tako polako i naša zemlja postaje izvor zanimanja svetskih medija, sa akcentom na Britnancima. Osim što su dosad pisali o skandaloznom rijalitiju Parovi, ili pevačkim zvezdama kao što su Jelena Karleuša ili Milica Pavlović, sada je britanski Mirror objavio i više nego pohvalan tekstRoksandi Ilinčić.

Međutim, za razliku od svih dosadašnjih tekstova o poznatim ličnostima sa našeg podneblja, ovoga puta se radi o osobi koja živi i radi u Londonu i čiji uspeh u svetu niko ne može da ospori. Britanci ističu kako vlada sveopšta pomama za odećom ove modne dizajnerke, a da je, osim njenog sofisticiranog dizajna, za to zaslužna činjenica da njene komade nose mnoge glamurozne pripadnice svetskog džet-seta, počevši od princeze Kate Middletonpreko uticajnih dama koje stoje rame uz rame sa svojim ‘jačim’ polovinama u svetu politike Samanthe Cameron Michelle Obame, pa do uvek besprekorno stilizovanih glumica kakva je Cate Blanchett.

(foto: Mirror.co.uk)

Osim što se u britanskom Mirroru izdvajaju sve prilike u kojima su nabrojane dame nosile Roksandine kreacije, uz priložene fotografije, oni poručuju svojim čitateljkama, u završnici teksta, da obrate pažnju na ono što Ilinčićeva sprema za londonsku nedelju mode u septembru kako bi uhvatile korak sa poslednjim trendovima.

Povezane vesti

Back to Top