Prati nas

Extra

Zbog čega Kate Middleton nikada ne daje autograme?

Gde god da se pojavi, Kate Middleton izaziva pažnju. Mnogi ljudi joj prilaze ne bi le pokušali da od nje dobiju neki mali znak pažnje.

Ko poželi selfi sa vojvotkinjom od Kembridža, sa njim će možda i otići. Ko poželi da rukovati, a za to se ukaže prilka, imaće šanse. Međutim, ko je pozmišljao da zatraži autogram, na njega može da zaboravi.

Razlog za to – bezbednost. Kejt i ostali članovi kraljevske porodice moraju da sede strog kraljevski protokol, pa autograme ne smeju da dele zbog opasnosti od njihovog falsifikovanja.

Osim toga, pri pokušaju prodaje, kraljevski potpis mogao bi da dostigne veliki novčani iznos. Na primer, jedna božićna čestitka sa potpisom kraljice Elizabete na eBayu se trenutno prodaje za 1.200 funti.

U ovom slučaju, jedini izuzetak je napravio princ Charles. Obilazeći ljude pogođene razornim poplavama u Kornvolu 2010. godine, među kojima su bili i bračni par Tom i Meg Hendi čiju kuću su voda i blato potpuno potopili, princ ih je upitao da li postoji nešto što bi on mogao da učini da im pomogne. Oni su ga zamolili za autogram za svog sina, što je princ i ispunio.

Potpisi članova kraljevskih porodica jedino se mogu pronaći u knjigama gostiju tokom raznih državnih poseta.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top