Search
Close this search box.

Meghan Markle postala je modna ikona današnjice, ali joj stručnjaci uvek zameraju jednu stvar!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Od kako je postala deo kraljevske porodice, Meghan Markle postala je ikona stila i mode koju žele da oblaže svi svetski dizajneri! Sve što je do sada navukla na sebe u prethodnih godinu dana – munjevito se rasprodalo! Međutim, vojvotkinja ipak nije imuna na mene kritičara koji joj uvek zameraju istu stvar. 
Naime, Meghanina odeća uvek je gužvana što nikako nije promaklo oku kritičara. Jedan od njih je za Daily Mail nedavno objasnio zašto je to tako i gde njeni dizajneri prave kobnu grešku!
Bivši kreativni direktor brenda Mulberry Scott Henshall tvrdi da se sve svodi na loš odabir tkanina. „Meghanini stilisti bi trebali naučiti koje tkanine nisu sklone gužvanju i olačiti je shodno tome.. Takve su, na primer, sintetičke tkanine poput najlona i poliestera koje imaju slabu moć apsorbcije, ali se zato i manje gužvaju„, smatra Henshall koji im takođe savetuje da se ugledaju na Kate Middleton čiji su modni odabiri po tom pitanju obično puno pametniji od Meghaninih. „Garderoba, koja Kate obožava, obično su načinjena od vune, pamuka i sintetičkih vlakana i manje su sklona gužvanju„, savetuje Henshall. Pogledajte još fotografija ispod.  

POSLEDNJE VESTI