Search
Close this search box.

Brooklyn Beckham konačno priznao vezu sa mladom glumicom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Fotografija koja je potvrdila njihovu romansu (foto: Instagram)

Nakon što su u leto 2014. godine nekoliko puta viđeni zajedno na različitim događajima, krenula su nagađanja da su mlada gumica Chloe Grace Moretz i Brooklyn Beckham više od prijatelja.

Ipak, vremenom je njihovo druženje bilo sve ređe, barem do sada. Čini se da više ne žele da kriju svoju vezu, te je sin Davida i Victorie Beckham na svom Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa zvezdom filma The 5th Wave, a to je svakako veliki korak u svakoj vezi. Iako 17-godišnjak nije ništa napisao pored crno bele fotografije, na njoj vidimo njega i dve godine stariju Chloe kako poziraju zagrljeni ispred ogledala.

Tinejdžeri su i u leto 2014. godine provodili dosta vremena zajedno (foto: PacificCoatNews)

Moretzova trenutno u Londonu snima film Mala sirena i promoviše svoju najnoviju komediju Neighboirs 2, te je u jednom radio intrevjuu pre dva dana govorila o momcima i vezama, rekavši da bi sa Zac Efronom, sa kojim glumi u nastavku Loših komšija totalno „mogla da bude u vezi jer je on divan“. Zayna Malika je takođe navela kao mogućeg dečka jer joj se dopada njegova muzika. Za Setha Rogena je priznala da je muž kakavog bi svaka devojka poželela, dok je o Justinu Bieberu ostala „neodlučna“.

POSLEDNJE VESTI