Prati nas

Šokantno

Rita Ora bacila oko na Davida Beckhama?

Nakon novinskih natpisa u kojima se navodi da je Victoria Beckham poludela jer je Rita Ora razmenjivala poruke sa njenim sinom Brooklynom, stiže priča da je pevačica zapravo zainteresovana za starijeg člana porodice, Davida Beckhama.

Prema pisanju magazina Closer, David i Rita su se sreli na jednom modnom događaju u decembru, a pevačica je prema izvorima čak i flertovala sa nekadašnjim fudbalerom.

Sve se to dogodilo samo nekoliko meseci nakon što je flertovala porukama sa tada 18-godišnjim Brooklynom. Victoria je navodno tada bila besna na sina budući da se radilo o starosnoj razlici od osam godina.

Iako mediji bruje o mogućem razvodu para koji je zajedno 20 godina, Ora je navodno pre nekoliko dana izjavila da “veoma poštuje Victoriju i Davida i da sebi nikad ne bi dopustila nešto tako”, prenosi Closer.

Bivša Spajsica je navodno besna zbog toga što joj se brak još jednom našao na naslovnicama. Beckhami će ove godine proslaviti 20. godišnjicu braka, a već su jednom bili blizu razvodu kada je 2004. David suprugu prevario sa asistentkinjom Rebeccom Loos.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top