Search
Close this search box.

Budući tata Liam Payne još jednom pokazao savršene trbušnjake

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon vežbanja – selfi (foto: Instagram/lyampayne)

Liam Payne još jednom je pokazao da se vežbanje u teretani i te kako isplati i fanove obradovao selfijem svog mišićavog tela.

Maldi pevač trenutno radi na prvom solo projektu od raspada benda One Direction, i napravio je mali predah od snimanja kako bi treningom očuvao sjajne trbušnjake. Fanovi su sa oduševljenjem dočekali ovaj Liamov selfi, i u komentarima nisu krili svoje zadovoljstvo. „Umirem. Ne, bukvalno sam mrtva“, napisala je jedna obožavateljka 23-godišnjeg pevača.

Liam i Cheryl uskor će postati roditelji (foto: Instagram/lyampayne)

Payne i njegova 10 godina starija devojka Cheryl uskoro će postati roditelji, a vest je potvrdio i kreativni direktor X Factora Brian Friedman, rekavši: „Svi žele da se zaljube i budu srećni. I sada će zajedno dobiti bebu, tako da su definitivno pronašli srodnu dušu“, kazao je on i dodao: „Smešno je kada se prisetimo koliko je vremena prošlo otkako su se njih dvoje prvi put upoznali. Ima ironije u tome što su oboje u muzičku industriju stigli na isti način, tako da ih i to povezuje“, izjavio je Friedman o budućim roditeljima.

POSLEDNJE VESTI