Prati nas

Extra

Cameron Diaz o iskreno o lošim i dobrim stranama braka

Glumica je po prvi put otvoreno govorila o braku (foto: WarnerBros)

Glumica je po prvi put otvoreno govorila o braku (foto: WarnerBros)

Popularna glumica Cameron Diaz gostovala je u emisiji Ellen DeGeneres i govorila otvoreno o svom braku sa muzičarem Benji Maddenom.

Zvezda filma Čarlijevi anđeli priznaje da zahvaljjujući suprugu naučila mnogo toga novog o sebi – i dobre i loše stvari. “Neko me je pitao: ‘Šta najviše voliš u braku?’. A ja sam odgovorila da sam saznala mnogo toga novog o sebi. Te stvari nisam znala i nikada ih ne bih ni saznala da nisam upoznala svog supruga, koji mi je pomogao”, rekla je 43-godišnja glumica.

A na pitanje koja je najgora stvar u braku, Cameron odgovara u sličnom maniru: “Otkrila sam o sebi stvari koje nisam morala da saznam i nikada ne bih ni znala da se nisam udala. Tako da vam brak dođe kao mač sa dve oštrice”, iskreno je rekla Diazova, koja se sa članom benda Good Charlotte u braku od prošle godine.

Benji i Cameron su se tajno venčali prošle godine (foto: Instagram)

Benji i Cameron su se tajno venčali prošle godine (foto: Instagram)

Ona takođe priznaje da je presrećna što je upoznala Benjija i što je on pored nje i u dobru i u zlu. “Zahvalna sam na tome jer ne bih mogla bez svog supruga. Ne bih mogla ni sa kim osim sa njim”, priznala je na kraju Cameron.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top