Search
Close this search box.

Cameron Diaz o iskreno o lošim i dobrim stranama braka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica je po prvi put otvoreno govorila o braku (foto: WarnerBros)

Popularna glumica Cameron Diaz gostovala je u emisiji Ellen DeGeneres i govorila otvoreno o svom braku sa muzičarem Benji Maddenom.

Zvezda filma Čarlijevi anđeli priznaje da zahvaljjujući suprugu naučila mnogo toga novog o sebi – i dobre i loše stvari. „Neko me je pitao: ‘Šta najviše voliš u braku?’. A ja sam odgovorila da sam saznala mnogo toga novog o sebi. Te stvari nisam znala i nikada ih ne bih ni saznala da nisam upoznala svog supruga, koji mi je pomogao“, rekla je 43-godišnja glumica.

A na pitanje koja je najgora stvar u braku, Cameron odgovara u sličnom maniru: „Otkrila sam o sebi stvari koje nisam morala da saznam i nikada ne bih ni znala da se nisam udala. Tako da vam brak dođe kao mač sa dve oštrice“, iskreno je rekla Diazova, koja se sa članom benda Good Charlotte u braku od prošle godine.

Benji i Cameron su se tajno venčali prošle godine (foto: Instagram)

Ona takođe priznaje da je presrećna što je upoznala Benjija i što je on pored nje i u dobru i u zlu. „Zahvalna sam na tome jer ne bih mogla bez svog supruga. Ne bih mogla ni sa kim osim sa njim“, priznala je na kraju Cameron.

POSLEDNJE VESTI