Cameron Diaz otvoreno o bračnom životu

(foto: GC)
(foto: GC)

Cameron Diaz se udala za svog izabranika Benjija Maddena samo par meseci nakon što su se upoznali, a na promociji njene nove knjige The Longevity Book bilo je lako zaključiti zašto se muzičar zaljubio u Cameron.

Prelepa plavuša je izgledala sjajno u iscepanim farmerkama i crnom blejzeru dok je pozirala na iventu koji je bio upriličen u Nju Džerziju. Šminka je bila veoma diskretna i istakla je njen blistavi ten, samo su usne bile naglašene jarko ružičastim karminom. Kosa joj je bila podignuta u jednostavan konjski rep zbog čega je izgledala mladoliko, i još jednom pokazala da joj godine ne mogu ništa.

(foto: AP)

Iako je zatrpana obavezama u vezi promovisanja nove knjige, našla je vremena da da intervju u kome opisuje kako ju je privukao sadašnji suprug. „To je jedna od onih tema kada vam svi govore ‘Znaćete kada se desi’. U početku nisam shvatala značenje toga, ali sada zaista znam da je ovo prava stvar.“  Glumica je takođe želela da razjasni da se udala za supruga nakon 2-3 meseca zabavljanja, a ne posle samo 18 dana kako su novine prethodno izveštavale. „Ništa više nije važno sada kada sam sa svojim suprugom“, izjavila je prisećajući se prethodnih veza. „Nekih se čak i ne sećam. Tako znam da je on pravi, zato što niko ne može da se poredi sa njim.“ „Venčali smo se u našoj dnevnoj sobi okruženi prijateljima, a nakon toga smo priredili malu zabavu u dvorištu“, rekla je o venčanju. Talentovanu glumicu je sa Benjijem upoznao njegov brat Joel koji je u braku sa njenom najboljom prijateljicom Nicole Richie.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI