Cameron Diaz u vezi sa vlasnikom PayPala?

Elon Musk i Cameron Diaz

Holivudska glumica Cameron Diaz(40) ima novog dečka. Po pisanju New York Posta, lepotica se već nekoliko meseci viđa sa Elonom Muskom(41).

A ko je Elon Musk? Ovaj diplomirani ekonomista i fizičar je južnoafričko-američki biznismen zavidne biografije. Jedan je od osnivača PayPala i Tesla Motorsa sa milijarderskim računom u banci. Cameron i Elon upoznali su se kada je poznata lepotica pazarila automobil u Tesla Motorsu i tom prilikom su između njih dvoje sevnule varnice. Ostali su u kontaku i počeli da se viđaju, pošto Elonu nije predstavljalo problem da leti nekoliko sati avionom da bi je video u Los Angelesu.

Neki od bivših momaka atraktivne glumice su: Justin Timberlake, P Diddy, Matt Dillon, Jared Leto, John Mayer, Adam Levine i poslednji je bio Alex Rodriguez, dok Elon iza sebe ima dva braka.

Cameron je odlučila da napokon želi da stane na ludi kamen i zatražila u tome pomoć od koleginice Jane Fonde. Iskusnija koleginica joj je poručila da treba ozbiljno da se potrudi oko Elona i zadrži ga pored sebe. Da li će je Diazova poslušati, vreme će pokazati…

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top