Prati nas

Extra

Cara Delevingne i Amber Heard izbačene iz striptiz kluba!

(foto: xposurephotos.com)

(foto: xposurephotos.com)

Cara Delevingne, Margot Robbie i Amber Heard uputile su se u jedan striptiz klub kako bi proslavile Amberin razvod od Johnnya Deppa, ali ih je tamo umesto zabave sačekala neprijatnost.

Naime, Cara i njene prijateljice izbačene su iz striptiz kluba SophistiCats zbog bahatog ponašanja. “Nama su svi dobrodošli sve dok su pristojni, ali Cara i njene drugarice se nisu ponašale onako kako očekujemo da se većina naših klijenata ponaša”, izjavio je za DailyMail vlasnik kluba, Simon Langer.

(foto: xposurephotos.com)

(foto: xposurephotos.com)

“Nažalost, klub je bio pun i bio je mali red ispred, ali Cara je zahtevala da ih odmah puste bez plaćanja ulaza”, rekao je Langer. “Cara je sve vreme osoblju govorila ‘Zar ne znaš ko sam ja? Ja sam Cara Delevingne. Ja sam Cara, a ovo je moja prijateljica Amber koja se upravo razvela!'”

Menadžer je mogao da im obezbedi sto samo uz kupljenu flašu šampanjca, a to je pravilo koje se odnosi na sve ostale goste.

“Ona je bila prilično ljuta i uznemirena, ali nismo ništa mogli da uradimo”, otkrio je vlasnik. “Na kraju smo ih zamolili da odu jer nisu želele da plate, a ona je opsovala i digla ruke.”

loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
1 komentar

1 komentar

  1. .

    23. 08. 2016. at 19:39

    Misli da je neko i nesto. Bas mi je drago sto su je izbacili.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top