Johnny Depp tuži Amber Heard zbog klevete, traži 50 miliona dolara

Američki glumac Johnny Depp podneo je 50 miliona dolara tešku tužbu zbog klevete protiv bivše supruge Amber Heard.

On tvrdi da su optužbe njegove bivše žene za porodično nasilje “složena prevara” i kaže kako je Heard prešla svaku granicu kada je napisala članak za Washington Post, objavljen u decembru.

“Pre dve godine, postala sam javna ličnost koja predstavlja porodično nasilje i osetila sam punu silu besa javnosti protiv žena koje su progovorile o nasilju”, napisala je Herd u članku u kome nije poimence spomenula glumca, ali je kasnije rekla da je referenca na njega bila jasna.

Članak “počiva na glavnoj tezi da je gospođica Heard žrtva porodičnog nasilja, a da je gospodin Depp krivac za to nasilje”, stoji u optužbi.

“Depp nikada nije zlostavljao Heard. Njene optužbe protiv njega iz 2016. godine su lažne”, navodno stoji u optužbi.

Dep je naglasio da je zbog tog članka pretrpeo velike posledice jer samo četiri dana nakon objave, njegov “piratski” filmski hit, nije bio popularan kod publike. “Heard nije žrtva porodičnog nasilja, ona je krivac”, stoji u optužnici.

Sa Ilonom Muskom

Optužnica takođe uključuje i optužbu da je Heard tokom braka započela vezu s vlasnikom Tesle, Ilonom Maskom s kojim se sastajala “kasno u noćnim satima”, navodi The Blast.

Heard je zatražila razvod u maju 2016. godine uz optužbe da ju je glumac verbalno i fizički zlostavljao “tokom cele veze”. Ona je tvrdila da je Depp postao besno nasilan tokom tog meseca i da je bacio telefon u lice, čupao joj kosu, razbijao boce vina i uništio joj slikarski studio.

Depp je dobio privremenu zabranu približavanja, a Amber je tada trebalo da svedoči na sudu, ali par je došao do zajedničkog sporazuma u avgustu 2016.

“Naša je veza intenzivna i povremeno turbulentna, ali uvek obeležena ljubavlju”, par je izjavio u zajedničkoj izjavi. “Ni jedna strana nije iznela lažne tvrdnje kako bi se finansijski okoristila”. U izjavi takođe stoji – “nikada nije bilo nikakve namere da se nanese fizička ili emotivna šteta”.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.