Cara Delevingne: Moje drugarice Rihanna i Kate Moss

Cara Delevingne može da se pohvali divnim prijateljicama
Cara Delevingne može da se pohvali divnim prijateljicama

Cara Delevingne je trenutno jedna od najtraženijih manekenki na svetu. Uz to, voli da se dobro provodi, a zna i sa kim je najbolje družiti se.

20-godišnja Britanka obožava Rihannu i često provode vreme zajedno. U septembraskom broju magazina W lepa Britnaka izjavila je da ona sa svojim drugaricama ne ide samo u provod, one su tu kad je tužna ili kad joj treba savet, što čini pravo prijateljstvo.

”Bila sam u Grčkoj tri dana sa sestrom i mislila sam da ću biti srećna i opuštena. Ali kada sve zaustavim loše je. Poludim. U Grčkoj je bilo puno parova, osećala sam se usamljeno i zato sam bila tužna. Pozvala sam Rihannu. Rekla mi je: ‘Lako je zatrpati se poslom. To je bežanje. Ako si usamljena i plače ti se-plači’. I jesam. Onda sam se  vratila svom životu”– rekla je Cara o svom prijateljstvu sa popularnom pevačicom.

Delevingne je takođe ispričala i koliko joj znači druženje sa iskusnom i moćnom koleginicom Kate Moss. Pošto ima psorijazau, mladi foto-model ima problema da je prekrije kada je na pisti. ”Zadesila me je na jednoj nedelji mode. To je najgori period u godini kada možete da budete prekriveni mrljama. Kate me je videla pre Louis Vuitton revije, dok su šminkeri pokušavali da mi prekriju psorijazu šminkom. Rekla da je to strašno, da mora da mi pomogne i odvela me lekaru. Kate stvarno daje dobre savete”.

 D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top