Prati nas

Extra

Cardi B sa Jennifer Lopez u filmu o striptizetama

Reperka stiže na veliko platno!

Cardi B se sprema da preuzme veliko platno! Naime, prema najnovijim informacijama koje su preneli strani mediji, reperka se uveliko priprema za ulogu u filmu Hustlers zajedno sa Jennifer Lopez i Constance Wu.

U novom filmu zajedno sa popularnim pevačima naći će se i glumci serije Riverdale Lili ReinhartKeke PalmerJulia Stiles i Mercedes Ruehl. 

Priča filma zasnovana je na tekstu iz New York magazina koji do detalja opisuje stiptizete iz lokalnih barova i način na koji su zavele nekoliko uspešnih muškaraca sa Wall Streeta.

Ulogu glavne dame, koja je ujedno i mozak tajnog plana, tumači Jennifer Lopez, a Cardi je jedna od devojaka iz kluba sa kojom sarađuje.

Nova priča o gomili devojaka koje međusobno podržavaju i ohrabruju jedna drugu dobila je prilično puno pažnje u javnosti, a pored uzbuđenih fanova, glumica Lorene Scafaria i rediteljka Julia Stiles podjednako su oduševljenje!

“Ne postoji ni jedna druga žena koja bi mogla da ovu ulogu iznese na tako fantastičan način. Ona je prava. To je Jennifer Lopez”, napisala je Lorene.

Snimanje filma predviđeno je za 23. mart, a ni jedna od zvezdi se do sada nije oglasila da da javni komentar.

View this post on Instagram

To a theater near you ❤️

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top