Prati nas

Vesti

Cardi B uplašena za bogatstvo: Offset će joj na sudu uzeti sve?!

Cardi B planira da se bori za svoj teško zarađen novac!

Cardi B se nada da je razvod sa Offsetom neće koštati mnogo novca i da svoje bogatstvo neće morati da deli sa svojim nekadašnjim suprugom!

Samo pet meseci nakon što je rodila ćerku Kulture Kiari Cephus , reperka je priznala da više nije zaljubljena u Offseta i da želi da se razvede od njega! Kako izvor blizak reperki navodi, Cardi već neko vreme sumnja da se Offset viđao sa drugim ženama, a najnovije glasine u novinama samo dodatno potpaljuju njene sumnje.

Cardi je oduvek verovala da je Offset vara ali se nije prepustila tom osećaju sve dok nije videla poruke na njegovom telefonu i uverila se svojim sopstvenim očima” , izjavio je izvor.

Cardi B i sadašnji suprug Offset zajedno poseduju ukupno 25 miliona dolara, a izgleda da je reperka uplašena za svoje bogatstvo! “Cardi ne želi da deli sa Offsetom ni cent i boriće se koliko god je potrebno da sačuva svoj teško zarađen novac” , izjavio je izvor.

Podsećamo, Offset je nedavno prekinuo nastup svoje nekadašnje partnerke i pokušao da joj se javno izvini, ali ga je ona odbila.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top