Prati nas

Televizija

Ceca prvi put o Luni Đogani: Bila je tiho i umiljato dete

Luna Đogani učesnica je Zadruge od 6. septembra, a za više od devet meseci često je pričala o porodici Ražnatović, odnosno o odnosu koji je imala sa Cecom, Anastasijom i Veljkom.

Kako je Luna pričala, sa Anastasijom je bila nerazdvojna 13 godina, bila je u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, a nakon što je veza pukla, po Luninim rečima viđali su se neobavezno, pošto im je “seks bio dobar”.

Međutim, ovim povodom sada se po prvi put oglasila Ceca Ražnatović, koja je progovorila o odnosu koji su oni kao porodica imali prema Luni koja je, kako folk zvezda kaže, živela kod njih.

“Ona je kao dete živela sa nama. Družila se sa mojom decom, jeli su za istim stolom, čuvala sam je i gledala na nju kao na svoje dete. Moram priznati da je nisam videla poslednjih pet godina. Ona jeste bila drugarica moje ćerke, ali ne 13 već neke četiri godine. U vreme kada je živela kod nas bila je tiho, mirno, i umiljato dete”, kaže Ceca.

Kada je u pitanju Lunin odnos sa Veljkom, Ceca kaže da oni nikada nisu bili u vezi.

“Luna i Veljko nikada nisu bili u vezi. Žao mi je što uopšte moram da komentarišem na tu temu. Anastasija je krstila Lunu i zaista bi bilo degutantno da se o tome priča”, istakla je Ceca. (Svet)

4 komentara

4 Comments

 1. Bulgakov

  12. 06. 2018. at 20:35

  Ma jook.. nije bila u vezi sa Veljkom. Koga lazes ceco kad su stavljali zajednicke slike gde se grle i ljube jos kad su imali 14,15 godina.. ceca sad zeli da spere s veljka ljagu

 2. Nena

  12. 06. 2018. at 21:06

  Iju, Veljko, zar sestrinu kumu? Ceca je rekla da nisu bili u vezi, alo ne i da nisu imali seks.

 3. queentima

  12. 06. 2018. at 23:13

  Luna je moralna gromada u odnosu na one koje podrzavaju linc na nju

 4. k

  13. 06. 2018. at 00:22

  pa istina, nije bila u vezi samo je jebao

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top