Ćerka Jamie Lynn Speras nasmejana napustila bolnicu

Maddie je šest dana nakon nesreće napustila bolnicu (foto: Instagram.com/jamiewatson985)

Maddie Aldridge, ćerka Jamie Lynn Spears, puštena je iz bolnice nakon ozbiljne nestreće koju je doživela vozeći terensko vozilo u rodnoj Luizijani.

Osmogodišnjakinja je nasmejana napustila bolnicu i sa porodicom se helikopterom uputila kući. Jamie Lynn i njen suprug Jamie Watson su juče srećnu vest podelili na Instagramu, zajedno sa fotografijom nasmejane devojčice. “Hvala sjajnim bolničarima koji su prvi stigli na mesto nesreće i medicinskom osoblju Univerzitetske dečije bolnice u Nju Orleansu, idemo kući sa našom devojčicom gde će nastaviti da se oporavlja”, napisali su presrećni roditelji. “Iznad svega želimo da se zahvalimo za svaku molitvu jer znamo da je to i te kako uticalo. Još jednom hvala svima. Zaista smo blagosloveni”, dodala je pevačica.

A photo posted by Jamie (@jamiewatson985) on

Maddie je povređena u nedelju u Kentvudu u Luizijani nakon što je terensko vozilo kojim je upravljala upalo u močvaru. Nekoliko minuta je bila pod vodom i bez svesti je prevezena letelicom u bolnicu. U utorak je porodica objavila da je svesna i da razgovara. I devojčicina tetka Britney Spears se u sredu oglasila na Instagramu napisavši da je njena sestričina bolje i zahvalila se svima koji su se molili za Maddie.

Povezane vesti