Sestričina Britney Spears doživela nesreću: Molite se za Maddie

Osmogodišnja Maddie, ćerka pevačice i glumice Jamie Lynn Spearsdoživela je automobilsku nesreću u nedelju, i, kako prenose svetski mediji, u kritičnom je stanju.

Nakon što se u javnosti pojavilo nekoliko navoda o tome šta je bio uzrok nesreće, zvaničnik za javnost Spearsovih je demantovao sve priče i dodao samo da moli sve za privatnost u ovom trenutku, dok je otac sestara Spears kratko poručio svima da se mole za njegovu unuku.

Magazin People, poznat po bliskoj saradnji sa porodicom, izvestio je danas da se Maddie vozila u terenskom automobilu u prisustvu majke i očuha, kao i da je do nezgode došlo kada je pokušala da izbegne jarugu, zbog čega se survala u jezero. U nastavku se navodi da su svi članovi porodice skočili da spasu nesrećnu devojčicu iz jezera, u kom se davila nekoliko minuta, kao i da su se specijalne ekipe pojavile ubrzo na licu mesta. Devojčicu je spasilo to što je imala vezan pojas u vozilu.

Ona je odmah prebačena helikopterom u bolnicu gde se lekari i dalje bore za njen život.


I sama Britney se oglasila preko društvenih mreža, tako što je objavila fotografiju svoje sestričine uz opis: “Potrebne su nam sve vaše želje i molitve za moju sestričinu…”

‪Need all the wishes and prayers for my niece ?‬

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Povezane vesti

Back to Top