in

Ćerka Rachel i Rossa se „probudila“ 17 godina kasnije… i evo šta je rekla!


Pravi obožavaoci serije ‘Prijatelji’ sigurno pamte epizode u kojoj ekipa slavi prvi rođendan Emme, ćerke Rossa i Rachel, a Monica i Chandler žure sa zabave jer idu na romantični vikend.

Međutim, devojčicina popodnevna dremka se odužila, pa njih dvoje postaju malo nervozni.

Ross u jednom trenutku dolazi kod svih sa snimi njihove poruke za Emmu koje će ona primiti kada bude punila 18 godina, a teča Chanelder ima šta da poruči tada punoletnoj Emmi.

„Zdravo, Emma. Sada je 2020. Da li još uvek dremaš? Mi smo tetka Monica i teča Chandler, možda nas ne prepoznaješ jer tvoji roditelji s nama nisu razgovarali 17 godina,“ glasila je video poruka koju su akteri kultne serije snimili u četvrtoj epizodi desete sezone.

Emmu su u nekoliko epizoda „Prijatelja“ glumile sestre bliznakinje Noelle i Callie Sheldon, koje su kao jednogodišnjakinje dobile angažman u seriji.

Čim je otkucao 1. januar 2020. godine, društvene mreže je preplavila Chandlerova šala o Emminoj dremki, pa se oglasila i Noel, koja je putem Instagrama odgovorila svom televizijskom teči.

„Upravo sam se probudila iz najboljeg sna ikad. Srećna 2020. svima. Nadam se da će svima biti ispunjena radošću, smehom, prijateljima i porodicom,“ poručila je Noelle ispod obrađene fotografije na kojoj se fotomontažom smestila u kafić Central Perk iz serije.