Search
Close this search box.

Charlize Theron otkrila istinu o radu sa Tomom Hardyjem: Nismo se podnosili!

Charlize i Tom na premijeri filma sa rediteljem George Millerom (foto: Wenn)

Glumica Charlize Theron je sa kolegom Tomom Hardyjem pre dve godine u pustinjama Namibije snimila film Mad Max: Fury Road.

Theronova, međutim, kaže da film ne bi bio toliko dobar da su oboje bili previše prijateljski raspoloženi. „Svađali smo se skoro svakog dana. Možda je upravo zbog toga film ovako dobro ispao. Čula sam da se ranije nije tako ponašao sa ostalim kolegama i da svi nose lepa iskustva. Oboje smo snažne ličnosti, nezavisne, ne damo na sebe… Da je sve između nas bilo idealno, sigurna sam da bi film na kraju bio deset puta gori. Malo je nedostajalo da se pobijemo već prvog dana kad smo se upoznali“, otkrila je 40-godišnja Oskarovka.

Glumica priznaje da se nije podnosila sa kolegom na snimanju (foto: Fanpop)

„Međutim, ako ste gledali Pobesnelog Maksa, sećate se da je takva bila i naša prva zajednička scena. Nismo morali da glumimo. Bez obzira na neprestane sukobe, imali smo mnogo poverenja jedno u drugo“, rekla je na kraju Charlize, koja dodaje i da joj je zgodni glumac na kraju snimanja poslao poruku da je bila veoma naporna, ali da je sjajna kao kolegenica.

POSLEDNJE VESTI