Chris Brown: Hteo sam da se ubijem nakon napada na Rihannu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Chris je po prvi put govorio o napadu na Rihannu 2009. godine (foto: Instagram)

Chris Brown je konačno rešio da otvori dušu i ispriča svoje viđenje nesrećnog događaja koji je pre nekoliko godina potresao javnost.

R&B pevač je zvezda autobiografskog dokumentarnog filma Welcome to My Life: The Official Chris Brown Documentary, za koji je pre dva dana objavljen i prvi trejler. Film govori o Chrisovoj iznenadnoj popularnosti, kao i napadu na njegovu tadašnju devojku Rihannu 2009. godine. Takođe, Brownove brojne kolege poput Jennifer Lopez, Ushera, Mary J. Blige i drugih govoriće o njegovoj uspešnoj karijeri.

„Ovo je prvi put da javno govorim o tome“, kaže pevač u trejleru. „Od vrha sveta, prvih mesta na top listama, omiljenog američkog pevača, postao sam državni neprijatelj broj jedan“, priseća se Chris. „Osećao sam se kao je**no čudovište. Razmišljao sam i o samoubistvu, nisam spavao, niti jeo…“, priznaje on.

Pevač priznaje da je nakon napada razmišljao o samoubistvu (foto: Wenn)

Od napada na pevačicu uoči Grammy nagrada pre sedam godina, Chris je doživao mnogo uspona i padova u karijeri, a uslovna kazna na koju je osuđen završila se marta prošle godine. On priznaje da se mnogo promenio kada je dobio ćerkicu Royalty. „To je bilo divno i na neki način me je prizemilo i smirilo. Bio sam veoma nestašan i hiperaktivan ranije, ali ćerka me je na neki način omekšala“, priznao je pevač hita Loyal u nedavnom intervjuu.

POSLEDNJE VESTI