in

Chrissy Teigen: Trudna i zanosna!


Chrissy još uvek nije potvrdila kada bi trebalo da se porodi, ali je nagovestila da bi se moglo dogoditi na proleće. (foto: FameFly)
Chrissy još uvek nije potvrdila kada bi trebalo da se porodi, ali je nagovestila da bi se moglo dogoditi na proleće. (foto: FameFly)

Chrissy Teigen je ponosna trudnica i ne predstavlja joj nikakav problem da svoj trudnički stomak prošeta po crvenom tepihu.

Trudna voditeljka, koja je udata za pevača Johna Legenda , je ponosno iznela svoju trudničku figuru na Pre-Grammy žurki Clivea Davisa u nedelju. Noseći usku dugačku večernju toaletu, ova buduća mlada mama je bila zanosna na crvenom tepihu u Beverly Hiltonu u Los Anđelesu, u pratnji svoga muža Johna.

Chrissy još uvek nije potvrdila kada bi trebalo da se porodi, ali je nagovestila da bi se moglo dogoditi na proleće. U međuvremenu je jako zauzeta i nikad prisutnija u šoubiznisu.

❤️ @monicarosestyle @jenatkinhair @1maryphillips

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Nažalost, nije sve tako bajno u životu ove voditeljke. Njena emisija FABLife je otkazana. Da stvari budu još gore, voditeljka je zamalo zapalila čitav studio u prvoj epizodi nakon otkazivanja emisije. Barem se publika slatko nasmejala dok je Chrissy hrabro nastavila da objašnjava recept za piletinu sa kokosom u sobi punoj dima.