Christian Grey bez kose: Jamie Dornan ima novu frizuru

Za desetak dana očekuje nas premijera dugoočekivanog nastavka erotske drame Pedeset nijansi Mračnije, a glavni glumac Jamie Dornan predstavio je novu frizuru, nimalo tipičnu za mračnog Christian Greya.

Irski glumac prošetao je losanđeleskim aerodromom skoro do glave ošišan i sa bradom, i mnoge obožavateljke nisu oduševljene novim izgledom zgodnog Jamiea.

34-godišnji glumac nije otkrio da li je uzrok ove drastične promene lični izbor ili je to zahtevala uloga u novoj filmskoj verziji Robina Hooda, u kojoj se pored njega pojavlju i Jamie Foxx i Taron Egerton.

A photo posted by Jamie Dornan (@_jamie_dornan_) on

Dornan je nedavno u intervjuu za GQ Australia otkrio da sa likom koji tumači u Pedeset nijansi ‘nikada ne bi mogao da bude prijatelj’, a o seksualnim preferencijama Christiana Greya je rekao: “Nikada nisam video ništa iz tog S&M sveta, tako da me to uopšte ne zanima. Uvek sam bio širokih shvatanja i liberalan u svemu, te nikada nisam osuđivao nečije seksualne želje. Šta god ljudima godilo to je njihova stvar i postoji milion različitih načina kako se možete seksualno zadovoljiti”, izjavio je glumac.

Da li vam se Jamie više sviđa sa kosom ili ovako kratko ošišan?

Povezane vesti

Back to Top