in

Jamie Dornan objasnio razliku između sebe i Christiana Greya

Njegova partnerka u flmu je Dakota Johnson..(foto: Instagram/jamiedornan)
Njegova partnerka u flmu je Dakota Johnson..(foto: Instagram/jamiedornan)

Pedeset nijansi sive, film koji je snimljen po istoimenoj knjizi, a koja je postala svetski bestseler, bio je izuzetno popularan, a premijera nastavka ovog ostvarenja Pedeset nijansi mračnije, najavljena je za februar 2017.

Pažnju je u ovom filmu svakako najviše privukao kontroverzni Christian Grey, čiji lik tumači Jamie Dornan, a šta o ovoj ulozi misli, objasnio je glumac za februarsko izdanje australijskog magazina GQ, na čijoj se naslovnoj strani pojavio.

On je poslao jasnu poruku želeći da oko jedne stvari ne bude dvojbe – da on nije Christian Grey u privatnom životu. Objasnio je da on lično nema sklonost ka sadomazohističkim porivima i da mu je to bila novina prilikom snimanja filma: „To je bilo nešto što nikada ranije nisam iskusio“, rekao je glumac i dodao: „Nikada nisam video bilo kakav oblik S&M-a do sada, i u životu nisam bio zainteresovan za to.“ On kaže da svakako nema predrasuda o onima koji to preferiraju niti ima bilo kakvo loše mišljenje o tome. „Uvek sam bio širokih shvatanja i liberalan – niakda ne bih osuđivao nečije seksualne sklonosti“, otkrio je Jamie.

A photo posted by Jamie Dornan (@_jamie_dornan_) on

34-godišnji irski glumac otkriva i da nije očekivao toliku popularnost, ni da će film doživeti baš toliki uspeh. „Čvrsto sam verovao da će film biti uspešan i doneti dosta novca. Ali baš ovolikoj popularnosti nisam se nadao, iskreno“, tvrdi za GQ.

U inervjuu je rekao i da je imao veliku podršku porodice i prijatelja: „To je grupa ljudi koja je sa mnom još od kada sam bio dete, kao i moja žena i deca. Mislim da sam okružen divnim ljudima“.

U nastavku pogledajte trejler drugog dela filma: